Designed for: Extinderea companiei | Designed by: Szabó Ármin​ | Date: 09.02.2020

Key Partners

Roland Balla, un profesionist IT, ar proiecta și întreține site-ul.

Creaza un site web conceput pentru școlari

Key Activities

Aș crea un site web unde elevii își pot face temele, site-ul și aplicația ar avea un abonament și unul gratuit. Cine plătește mai multe întrebări, încarcă mai multe poze cu casa lor. Cine își rezolvă casa primește bani pentru asta. La sfârșitul lunii, aceștia își primesc salariul. Pe pagina de abonament, ceea ce se întâmplă nu este evident, așa că profesorii nu pot vedea acest lucru, așa că nu există nicio șansă ca profesorul să găsească casa rezolvată pe care elevul a citit-o la clasă. la toate disciplinele, pot participa doar studenți și oameni abonați. Cei care nu plătesc pot participa doar o oră pe săptămână.

Key Resources

Sunt inventatorul acestui lucru și o fac cu o echipă bine construită, Balla Roland  IT-ul, eu conduc compania. Și agenția de Follow Marketing responsabilă de marketing.

Value Proposition

Mai mult de jumătate dintre studenți nu își rezolvă temele pentru că nu au ajutor, așa că aceasta este cea mai mare problemă a lor pentru studenți. O altă problemă este că nu înțelegeți lecția și nu aveți bani pentru a merge la un profesor dedicat, vă oferim posibilitatea de a cheltui lecția online pentru mai puțini bani.

Customer Relationships

Acest serviciu poate fi util oricărui elev, liceu sau școală primară,prin reclame umane sau comerciale.

Channels

Prin intermediul reclamei de socializare și al studenților, această nouă idee este rapid comunicată între ei, deoarece informațiile bune se răspândesc rapid.

Customer Segments

Pentru studenți, studenți, oricine dorește să învețe. Nu le place să facă teme sau să cumpere lecții suplimentare online pentru o afacere. Învățați lecții și solicitați ajutor.

Cost Structure

Dezvoltarea site-ului va costa aproximativ 50.000 de lei. Contabilul este de 500 de lei lunar. Întreținerea lunară este de 1000 de lei.

Revenue Streams

După câteva luni de dezvoltare lentă, acesta explodează, astfel încât se ajunge la o dezvoltare rapidă. Dacă există 100 de abonați pe lună, 2.000 de lei pe lună și așa mai departe. Prețurile cresc odată cu răspândirea site-ului.

Finished?

Finished